Participă gratuit la cele 3 webinarii din 18, 19 și 20 decembrie și: 

Învață să ai grijă de constituția ta mentală și fizică, din perspectivă ayurvedică, astfel încât să prosperi pe măsură ce înaintezi în viață 

Învață să-ți identifici propria tipologie din perspectivă ayurvedică 

Află cum să te echilibrezi folosind o alimentație corectă, adaptată tipologiei tale. Singurul efect advers poate fi scăderea în greutate 🙂 

Îți arăt ce tip de mișcare se potrivește tipologiei tale, astfel încât să nu mai crezi despre tine că ești leneș sau că procrastinezi. Poate tipul de mișcare ales chiar nu ți se potrivește.

Aceste webinarii te vor învăța să te cunoști la nivel energetic, astfel încât orice obicei alegi de acum înainte să fie spre binele tău.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, devenim mai înțelepți. Așa ar trebui. Repetăm aceleași obiceiuri, aceleași gesturi, aceeași gândire an după an, fără a ne întreba dacă ne facem bine sau ne facem singuri rău. Realitatea noastră la nivel de corp, minte și spirit este o reflecție a obiceiurilor noastre. Ceea ce alegem ne vindecă sau ne conduce către boală.   

Cum putem alege spre binele nostru, dacă noi nu ne cunoaștem energiile dominante? Dacă noi nu știm din ce suntem alcătuiți? Obiceiurile aliniate cu energia dominantă au rolul de a ne întări trupul fizic, de a ne umple de energie în fiecare zi din viața noastră, de a ne deschide mintea astfel încât să atragem idei ce se aliniază cu ceea ce ne dorim să facem sau cu ceea ce vrem să devenim.

Este obligatoriu să participi la acest 3 webinarii din 18, 19 și 20 decembrie dacă: 

ai încercat să slăbești prin toate metodele posibile și imposibile și nu ai reușit încă 

te trezești în fiecare dimineața mai obosit decât te-ai culcat 

ai probleme de digestie, cu gaze, balonare, constipație

ai o minte haotică în marea majoritate a timpului și nu știi cum să o potolești (adică dacă gândești și în somn, cum spun eu) 

ai multe idei nemaipomenite, însă nu reușești să le pui în practică 

viața ta e doar muncă și nu găsești timp pe parcursul unei zile și pentru tine 

vrei să introduci mișcarea în viața ta, însă nu te poți urni cu nici un chip

Deoarece sunt 3 tipologii în ayurveda: Vata, Pitta și Kapha, fiecare alcătuită din alte Elemente, cele 3 webinarii prezintă aceste constituții câte una în parte, pentru a avea suficient timp de conștientizare și a oferi suficiente informații pentru fiecare în parte.

Sunt Laura-Simona Ilie

Sunt nutriționist holistic, health și burnout coach, practicant ayurveda, medic cu experiență de mai bine de 15 ani în cercetare medicală, iubitoare de plante și natură. Am experimentat cele 3 tipologii în decursul vieții, în dezechilibru maxim fiecare. M-am născut Kapha, am avut 4.5 kg la naștere și am fost mereu o fetiță bucălată, cu poftă de mâncare, cu chef de viață și de vorbă. Îmi aduc aminte cum cântam toată ziua când eram mică, cum mâncam toate gorgoazele posibile și imposibile…iar când ne așeza bunica la masă, eram mereu flămândă :).

Am avut o maximă plăcere în a mânca, în a “crește” păpuși și a le face de mâncare, în a le face hăinuțe, în a avea “grijă de casa de păpuși”. Și am fost obsedată tot timpul că sunt grasă. Am ținut nspe cure de slăbire…și tot m-am îngrășat. Am atins apogeul când am ajuns la 78 kg în afara sarcinii și 94 de kg în sarcină. 

Apoi, când am început să muncesc, m-am dezechilibrat pe Pitta. Am ajuns să muncesc de dimineața până seara târziu. Erau zile când ora 22:00 mă găsea la spital, cu medicii de acolo, corectând date, introducând date, muncind. Era perioada când nu aveam copii. Apoi, când au sosit și copiii, am învățat să dorm foarte puțin…și să păstrez ritmul de muncă. Știam mereu ce am de făcut, îmi doream mereu să fiu cea mai bună, să conduc, să ajung în frunte. Îmi plăcea enorm de mult competiția, preferam să nu beau apă și să nu mănânc pentru a avea mai mult timp de stat pe scaun și muncit.

M-am dezechilibrat și aici. Am ajuns să am gânduri de muncă și în somn. Mă trezeam noaptea găsind soluții la problemele de la muncă. Înveleam copilul care dormea cu mine, mă întorceam pe partea cealaltă și mă gândeam la o altă soluție. Aveam ședințe la 5 dimineața cu Australia, apoi în timpul zilei cu Europa, iar seara, după ora 21 cu America. Cu 2 copii, soț, casă, curte, pisici, cățel… 

Apoi, am ajuns la 52 de kg. Brusc, în 5 zile. Dezechilibru major pe Vata. Cu un noian de gânduri pe care nu puteam să le opresc, cu stări de anxietate, cu anorexie marcată (lipsa poftei de mâncare), fără să pot sta locului – cu siguranță dacă mergeam la medic eram diagnosticată cu ADHD. Am avut o multitudine de idei de afaceri, de postări, de soluții pentru toate problemele lumii. Nu am reușit să pun nici una în practică deoarece nu aveam timp :). 

Am învățat enorm de mult din toate aceste experiențe. Și cele mai importante lucruri pe care le-am învățat sunt că e bine să te cunoști, e bine să găsești un ritm al tău în ceea ce privește viața și să-l adaptezi trecerii anotimpurilor, că cel care te vindeca ești tu, din interior spre exterior, însă ai nevoie de multă VOINȚĂ. Și perseverență…adică obiceiuri sănătoase pe care să le transformi în rutină. 

Ești gata să te trezești dimineața cu mai multă energie și poftă de viață?

Să înveți cum să-ți reglezi somnul și digestia? Să înveți despre puterea constituției tale? 

Ce pierzi dacă nu participi gratuit la cele 3 webinarii din 18, 19 și 20 decembrie:

înțelepciuni din ayurveda, medicina tradițională indiană, care te vor ajuta să te echilibrezi în primul rând prin alimentație 

unelte cu care să te cunoști mai bine, să te înțelegi 

sfaturi pentru echilibrarea somnului, în funcție de constituția ta ayurvedica 

identificarea superputerilor tale cu care poți lucra pentru o viață mai sănătoasă, mai plină de energie